• Ανοξείδωτος αδρανοποιητής αίματος

  AKA01 – Ανοξείδωτος αδρανοποιητής αίματος

  Ο σκοπός του μηχανήματος

  Ο Ανοξείδωτος αδρανοποιητής αίματος έχει σκοπό και λειτουργία να κροκιδώσει και να αδρανοποιήσει το αίμα που συλλέγεται από την διαδικασία σφαγής. Στη συνέχεια να διαχωρίσει το στερεοποιημένο υλικό που εξάγεται από την διαδικασία αδρανοποίησης ώστε το υγρό να μπορεί να οδηγηθεί άμεσα στον βιολογικό καθαρισμό, χωρίς να τον επιβαρύνει.


  Περιγραφή – Ανοξείδωτος αδρανοποιητής αίματος

  Το συγκρότημα αδρανοποίησης και διαχωρισμού αίματος είναι μία πλήρως ανοξείδωτη κατασκευή. Η διαδικασία της κροκίδωσης και της αδρανοποίησης είναι πλήρως αυτοματοποιημένη και επιτυγχάνεται στο πρώτο μέρος του συγκροτήματος το οποίο είναι ένα ανοξείδωτο δοχείο διαμέτρου 1250mm και ύψους 1800mm, προδιαγραφών ασφαλείας PN16, η συνολική χωρητικότητα του οποίου είναι 2m3 ενώ η ωφέλιμη χωρητικότητα του είναι 1,0m3 . Για να επιτευχθεί η διαδικασία της αδρανοποίησης το μηχάνημα χρησιμοποιεί ατμό σε πίεση 6 bar και ποσότητα της τάξης των 600kg. Στο εσωτερικό του δοχείου κατά την διαδικασία της αδρανοποίησης αναπτύσσεται μέγιστη πίεση 2,4bar και θερμοκρασία 133°C. Ο χρόνος για την ολοκλήρωση της διαδικασίας είναι 130min. Για την επίτευξη αυτού του χρόνου απαιτείται ατμογεννήτρια ελάχιστης παροχής 800kg/h.

  Αναλυτικά η διαδικασία φόρτωσης του υλικού στο καζάνι διαρκεί 15min. Η διαδικασία ανόδου της πίεσης σε 3bar και της θερμοκρασίας στους 133°C διαρκεί 70min. Η διαδικασία για την υλοποίηση της κροκίδωσης και της αδρανοποίησης διαρκεί 20min. Τέλος ο χρόνος που χρειάζεται για την αποσυμπίεση του καζανιού και την υγροποίηση του ατμού που εξάγεται κατά την αποσυμπίεση διαρκεί 25min. Έτσι έχουμε συνολικά έναν πλήρη κύκλο εργασίας αδρανοποιώντας 1000kg αίματος σε 130min και εξάγει περίπου 100kg στερεού υλικού.


  • Πλήρως ανοξείδωτη κατασκευή
  • Αυτοματοποιημένη διαδικασία
  • Σύντομος χρόνος απόσβεσης
  • Πιστοποίηση CE

  Εδώ μπορείτε να βρείτε περισσότερα προϊόντα για:  Επεξεργασία αίματος


  Τεχνικά Χαρακτηριστικά

 • DAY01 – Διαχωριστής αδρανοποιητή αίματος

  O σκοπός του μηχανήματος

  Ο Διαχωριστής αδρανοποιητή αίματος διαχωρίζει τις στερεές ουσίες από τις υγρές μετά τη διαδικασία αδρανοποίησης του αίματος. Μπορεί να πραγματοποιήσει διαχωρισμό υλικών σε μέγεθος που αρχίζει από 0.4mm.


  Περιγραφή – Διαχωριστής αδρανοποιητή αίματος

  Ο διαχωριστής στερεών – υγρών είναι κατασκευασμένος για να βρίσκει εφαρμογή σε σφαγεία, επεξεργασίες κρέατος, βιολογικούς καθαρισμούς κ.α. Τα κύρια μέρη της μηχανής είναι ο σκελετός, η λεκάνη συλλογής υγρών και ο περιστρεφόμενος κύλινδρος ο οποίος πραγματοποιεί και το φιλτράρισμα. Η δυνατότητα διαχωρισμού διαφόρων υλικών οφείλεται στο ειδικό φίλτρο. Ανάλογα το υλικό επιλέγεται η κατάλληλη ταχύτητα περιστροφής, το βήμα της μεταφοράς του υλικού και τέλος το κατάλληλο διάκενο του φίλτρου. Με αυτόν τον τρόπο έχουμε πάντα το επιθυμητό αποτέλεσμα σύμφωνα με τις απαιτήσεις της κάθε εφαρμογής. Η μηχανή διαθέτει αυτόματο ή χειροκίνητο (κατ’επιλογή) σύστημα πλύσης το οποίο μπορεί να τροφοδοτηθεί με κρύο-ζεστό νερό ή ακόμη και με ατμό.


  Εδώ μπορείτε να βρείτε περισσότερα προϊόντα για: Επεξεργασία αίματος


  Τεχνικά Χαρακτηριστικά

 • KRK01 – Κροκιδωτής Αίματος

  ΚΡΟΚΙΔΩΤΗΣ ΑΙΜΑΤΟΣ – ΚΡΟΚΙΔΩΣΗ ΑΙΜΑΤΟΣ ΣΦΑΓΕΙΩΝ

  Ο ανοξείδωτος κροκιδωτής αίματος χρησιμοποιείτε για την κροκίδωση του αίματος που συλέγεται απο την διαδικασία σφαγής. Μπορεί να κροκιδώση 1.000lt αίματος σε λιγότερο απο 120min. Χρησιμοποιεί ατμό ώς θερμαντικό μέσο και η θερμοκρασία του υλικού σταθεροποιείται στους 82 C για 20min ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία κροκίδωσης. Όλα τα στάδια λειτουργίας ελέγχονται απο ηλεκτρονικά μέσα. Ο χειρισμός της μηχανής είναι απλός και γίνετε μέσω του ηλεκτρολογικού πίνακα.