• Ηλεκτροκίνητη ταινία αφαίμαξης χοίρωνΗλεκτροκίνητη ταινία αφαίμαξης χοίρων

  HTA01 – Ηλεκτροκίνητη ταινία αφαίμαξης χοίρων

  Ο σκοπός του μηχανήματος

  Η ηλεκτροκίνητη ταινία αφαίμαξης χοίρων, κατάλληλα σχεδιασμένη και κατασκευασμένη για χρήση σε βιομηχανικά σφαγεία, προκειμένου να εξασφαλιστεί η πλήρης αφαίμαξη των χοίρων σε οριζόντια θέση. Μετά την αναισθητοποίηση το χοιρινό πέφτει στην ταινία για οριζόντια αφαίμαξη. Η κίνηση είναι ρυθμισμένη ώστε, όσο το χοιρινό παραμένει επί της ταινίας, να ολοκληρώνεται και το στάδιο αφαίμαξης. Μετά την οριζόντια αφαίμαξη το χοιρινό αναρτάται επί της εναέριας τροχιάς για τα υπόλοιπα στάδια σφαγής.


  Περιγραφή – Ηλεκτροκίνητη ταινία αφαίμαξης χοίρων

  Στιβαρής κατασκευής, άριστης ποιότητας, υψηλής αντοχής. Στο κάτω μέρος υπάρχει ενσωματωμένη λεκάνη συλλογής αίματος και αυτόματο σύστημα πλύσης. Ο χειρισμός είναι απλός & τηρεί όλες της προδιαγραφές ασφαλείας σύμφωνα με την οδηγία 98/37 ΕΚ της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Πλήρως κατασκευασμένη από ανοξείδωτο χάλυβα, λειτουργία ηλεκτρική με ηλεκτροκινητήρα και γωνιακό μειωτήρα, πίνακας χειρισμού χαμηλής τάσης. 


  • Πλήρης αφαίμαξη του σφάγειου
  • Αυτόματο σύστημα πλύσης
  • Μηδενικό κόστος συντήρησης
  • Αθόρυβη λειτουργία
  • Χαμηλή τάση (24V)
  • Πιστοποίηση CE

  Εδώ μπορείτε να βρείτε περισσότερα προϊόντα για: Επεξεργασία γραμμής χοίρων 

 • Λεκάνη αφαίμαξης αιγοπροβάτων

  LES01 – Λεκάνη αφαίμαξης χοίρων

  Ο σκοπός του μηχανήματος 

  Η λεκάνη αφαίμαξης χοίρων είναι κατασκευασμένη για να συλλέγει το αίμα από την διαδικασία της αφαίμαξης, διατηρώντας καθαρό τον χώρο.


  Περιγραφή – Λεκάνη αφαίμαξης χοίρων

  Η λεκάνη αφαίμαξης συνδέεται με το δίκτυο αίματος του σφαγείου, το οποίο διαθέτει αντλίες και δεξαμενή συλλογής & συγκέντρωσης του αίματος πριν οδηγηθεί για αδρανοποίηση. Η λεκάνη διαθέτει δύο σιφώνια. Το πρώτο σιφόνι χρησιμοποιείται για την αποχέτευση του αίματος και το δεύτερο για την αποχέτευση του νερού κατά την διαδικασία του καθαρισμού της. 


  Εδώ μπορείτε να βρείτε περισσότερα προϊόντα για: Επεξεργασία γραμμής χοίρων