Εκδορά Αιγοπροβάτων

Εκδορά Αιγοπροβάτων

εξοπλισμός εκδοράς αιγοπροβάτων για σφαγεία

Εκδορά Αιγοπροβάτων

Ο εξοπλισμός εκδοράς αιγοπροβάτων της Χατζηιωακειμίδης αποτελεί κορυφαία λύση για τη γραμμή σφαγής σας.

Η διαδικασία εκδοράς προβάτων πρέπει να είναι ακριβής και αρκετά γρήγορη ώστε να καλύπτει τη δυναμικότητα της γραμμής, επιτυγχάνοντας ταχύτητα και ποιότητα.

Και οι δύο αυτοί παράγοντες καλύπτονται από τα υπερσύγχρονα μηχανήματα εκδοράς προβάτων της εταιρείας μας και προσφέρουν μια γρήγορη διαδικασία για εξαιρετική ποιότητα κρέατος. Ταυτόχρονα, το λογισμικό μας παρακολουθεί την ποιότητα και την ταχύτητα, δημιουργώντας τα απαραίτητα reports.

Τα συστήματα εκδοράς προβάτων και αιγών που διαθέτουμε είναι σχεδιασμένα για να παρέχουν αποτελέσματα υψηλής ποιότητας και υγιεινής, ενώ παράλληλα είναι εύκολα στη χρήση. Όλα τα προϊόντα μας είναι κατασκευασμένα για κάθετη προς τα κάτω κίνηση για να ελαχιστοποιηθεί ή να εξαλειφθεί πλήρως οποιαδήποτε πιθανή μόλυνση από το «βρώμικο» δέρμα.

Χρειάζεστε εξαιρετική ποιότητα κρέατος και ελαχιστοποίηση του λειτουργικού κόστους; Οι διάφορες λύσεις δυναμικότητας που διαθέτουμε για ημιαυτόματα και πλήρως αυτοματοποιημένα μηχανήματα, προσφέρουν αδιάλειπτη αφαίρεση δέρματος.

Go To Top