etairia

Η ΧΑΤΖΗΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ είναι πρότυπη εταιρεία παραγωγής μηχανολογικού εξοπλισμού σφαγείων και βιομηχανιών επεξεργασίας και τυποποίησης κρέατος. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1983 από τον κο Γρηγόρη Χατζηιωακειμίδη και μέχρι σήμερα έχει κερδίσει το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς στον Ελλαδικό χώρο ενώ συγχρόνως επεκτάθηκε στην Ευρώπη, την Ασία και την Αφρική. Μέχρι σήμερα έχει δημιουργήσει υπερσύγχρονες μονάδες σε χώρες όπως το Ισραήλ, την Ινδία, την Αίγυπτο, την Καμπότζη, την Αρμενία, την Κύπρο, τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία, την Αλβανία και μέσα από το πλούσιο δίκτυο συνεργατών της εξαπλώνεται σε περισσότερες χώρες.

 

Δραστηριότητα της εταιρείας είναι ο σχεδιασμός, η παραγωγή και η εγκατάσταση σφαγείων για βοοειδή, καμήλες, αιγοπρόβατα και χοιρινά σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα αλλά και με ειδικές διεθνείς προδιαγραφές όπως halal και kosher.

 

Η πολυετής εμπειρία και η τεχνογνωσία είναι ο λόγος διάκρισης της εταιρίας σε σχέση με την παγκόσμια αγορά. Η εξειδίκευσή της στον σχεδιασμό και την κατασκευή σφαγείων καθώς και η γνώση σημαντικών λεπτομερειών σχετικά με την κατασκευή του κτιρίου και του περιβάλλοντα χώρου, είναι τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

 

Η ΧΑΤΖΗΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ χαρακτηρίζεται από την ανθρωποκεντρική της φιλοσοφία, επενδύοντας στην αειφόρο ανάπτυξη των ανθρώπων της με συνεχή εκπαίδευση για την βελτίωση των γνώσεων και των ικανοτήτων τους. Αν οι εταιρίες είναι οι άνθρωποι τους, τότε η ΧΑΤΖΗΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ είναι μία ομάδα αποτελούμενη από καταρτισμένους μηχανολόγους – μηχανικούς, έμπειρους συγκολλητές, ηλεκτρονικούς, επανδρωμένο τμήμα πωλήσεων, δημιουργική ομάδα σχεδιασμού, τμήμα έρευνας και ανάπτυξης με όραμα και υπεύθυνο διοικητικό προσωπικό.

 

Η επιτυχημένη πορεία της, βασίζεται στο τρίπτυχο τεχνογνωσία – υποδομή – ανθρώπινο δυναμικό. Πρωταρχικός στόχος είναι η διασφάλιση της ποιότητας και η δημιουργία των πλέον κατάλληλων λύσεων προσαρμοσμένων στις ανάγκες των πελατών.

 

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ & ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

egkatastaseis

Οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της εταιρείας βρίσκονται στη Νέα Πέλλα Γιαννιτσών, μόλις 50 χλμ. μακριά από τη Θεσσαλονίκη, σε μία έκταση 6.000m2, απόλυτα εξοπλισμένη με σύγχρονα μηχανήματα για την ακριβή και ποιοτική επεξεργασία του χάλυβα.

 

Η παραγωγική μονάδα περιλαμβάνει τμήμα επεξεργασίας ανοξείδωτου χάλυβα, τμήμα μεταλλικών κατασκευών, τμήμα επεξεργασίας αλουμινίου και ειδικών κατασκευών, ηλεκτρολογείο, τμήμα συντήρησης ανταλλακτικών και προϊόντων, όπως επίσης και διώροφη αποθήκη με ετοιμοπαράδοτα υλικά και ανταλλακτικά για άμεση χρήση. Επίσης, λειτουργεί γυαλιστήριο μετάλλων και αλουμινίων. Σε απόσταση 500m από το εργοστάσιο είναι οι κύριες αποθήκες της εταιρίας σε ένα κτίριο 600m2 και σε απόσταση 10km υπάρχει οικόπεδο και οίκημα συνολικής έκτασης 12.000m2 για επιπρόσθετες εργασίες.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Γρηγόρης Χατζηιωακειμίδης
Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος

0030 2382032123
[email protected]
hatziioakimidis.sa

Κωνσταντίνος Τσιχλακίδης
Γενική Διεύθυνση

0030 2382032123
[email protected]
Konstantinos Tsichlakidis

Νίκος Καστρινίδης
Υπεύθυνος Παραγωγής

0030 2382032123
[email protected]

Δήμητρα Χατζηιωακειμίδου
Μηχανολόγος Μηχανικός – Τεχνική Διεύθυνση

0030 2382032123
[email protected]
Dimitra Hatziioakimidis

Μακρίνα Χατζηιωακειμίδου
Διεύθυνση Πωλήσεων

0030 2382032123
[email protected]
Makrina Hatziioakimidis

Αθανασία Χατζηιωακειμίδου
Οικονομική Διεύθυνση

0030 2382032123
[email protected]
Athanasia Hatziioakimidis

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

H ΧΑΤΖΗΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ ΑΒΕΤΕ έχει πιστοποιηθεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις των προτύπων ISO 9001:2008.

Όλα τα μηχανήματα που παράγονται από την ΧΑΤΖΗΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ ΑΒΕΤΕ είναι εναρμονισμένα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα κι έχουν πιστοποίηση CE.

Food and Agriculture Organization of United Nations
Η ποιότητα της ΧΑΤΖΗΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ ΑΒΕΤΕ είναι πιστοποιημένη από τον παγκόσμιο κοινωφελή οργανισμό Food and Agriculture Organization of United Nations (www.fao.org).

×
Any questions?Leave us your telephone and we will contact with you as soon as possible!