Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Η ΧΑΤΖΗΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ θεωρείται κορυφή στον εξοπλισμό σφαγείων, προσφέροντας custom έργα και έτοιμες λύσεις σε πελάτες που δραστηριοποιούνται στη βιομηχανία τροφίμων και σφαγείων.

Η εταιρία μας ξεκίνησε το 1983 όταν ο Γρηγόριος Χατζηιωακειμίδης άρχισε να παράγει καινοτόμα μηχανήματα και τεχνικές σφαγής με σεβασμό στην καλή διαβίωση των ζώων.

Το όραμα και το πάθος του εξακολουθούν να οδηγούν την εταιρεία σήμερα, καθιστώντας την μία από τις κορυφαίες κατασκευαστικές εταιρείες σφαγείων στην Ελλάδα και το εξωτερικό, συμπεριλαμβανομένων των Βαλκανίων, της Ευρώπης, της Ασίας και της Αφρικής.

Το 2012, η οικογενειακή επιχείρηση πέρασε στη 2η γενιά, προκειμένου να εξελιχθεί τεχνολογικά ο σχεδιασμός και η κατασκευή σφαγείων.

Σήμερα, οι βασικές μας αξίες περιλαμβάνουν την καινοτομία, τη βιωσιμότητα, τα μειωμένα απόβλητα και τη βελτιωμένη απόδοση, ενώ παραμένουμε πιστοί στην οικογένεια, δημιουργώντας ισχυρούς δεσμούς με τους πελάτες μας σε κάθε έργο.

Στη ΧΑΤΖΗΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ σχεδιάζουμε και παράγουμε σφαγεία υψηλής απόδοσης, ειδικά σχεδιασμένα για βοοειδή, χοίρους και αιγοπρόβατα, λαμβάνοντας πάντα υπόψη μας τη μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα: χτίζουμε σύγχρονα σφαγεία σε όλο τον κόσμο, προσφέρουμε εξειδικευμένες λύσεις όπως πιστοποιήσεις Halal και Kosher και σεβόμαστε το τελικό προϊόν που προσφέρουν αυτά τα πρότυπα.

slaughterhouse construction company Hatziioakimidis headquarters

Τοποθεσία και εγκαταστάσεις

Η εταιρεία βρίσκεται στη Νέα Πέλλα Γιαννιτσών – μια στρατηγική θέση που συνδέει την Ασία, την Αφρική και την Ευρώπη, καλύπτοντας μια συνολική έκταση 6.000 τετραγωνικών μέτρων.

Ο χώρος παραγωγής είναι εξοπλισμένος με τεχνολογία και μηχανήματα αιχμής και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό που ειδικεύεται στον εξοπλισμό σφαγείων αιγοπροβάτων, βοοειδών και χοίρων.

Στη γραμμή παραγωγής μας, οι μηχανικοί μας παράγουν ένα σφαγείο από το Α έως το Ω: ελέγχουμε την ποιότητα συνεχώς, από τις πρώτες ύλες μέχρι τα τελικά προϊόντα.

Η διοίκηση και η παραγωγή βρίσκονται στον ίδιο χώρο, καθιστώντας τις εγκαταστάσεις μας ιδανικές για επίσκεψη.

Είμαστε διαθέσιμοι για συναντήσεις διά ζώσης, προκειμένου να συζητήσουμε το έργο σας λεπτομερώς και να σας δείξουμε πού σχεδιάζονται και παράγονται τα πάντα.

Τι μας φέρνει στην κορυφή

Η βαθιά γνώση μας για τη βιομηχανία κρέατος και το πάθος μας για βέλτιστα αποτελέσματα είναι οι κινητήριες δυνάμεις πίσω από κάθε έργο που αναλαμβάνουμε. Ως κορυφαίοι κατασκευαστές εξοπλισμού σφαγείων, έχουμε την τεχνογνωσία και την εμπειρία να μετατρέψουμε κάθε έργο σε success story, διαθέτοντας:

  • Εκτεταμένες γνώσεις όχι μόνο στη μηχανική, αλλά και στα προϊόντα κρέατος
  • Βαθιά κατανόηση της διαχείρισης προσωπικού ενός σφαγείου που μας επιτρέπει να σχεδιάζουμε καινοτόμα μηχανήματα σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών μας
  • Μελέτες περίπτωσης για κάθε πελάτη προκειμένου να σχεδιάσουμε και να αναπτύξουμε ένα έργο σύμφωνα με τις ατομικές σας προτιμήσεις
  • Ένα εξειδικευμένο τμήμα Ε&Α που επικεντρώνεται στην ανάπτυξη νέων τεχνολογιών που μεταμορφώνουν τον τρόπο παραγωγής του κρέατος
  • Άμεση και γρήγορη τεχνική υποστήριξη επιτόπου ή/και εξ αποστάσεως, με χρήση τεχνολογίας αιχμής, όπως λογισμικό επαυξημένης πραγματικότητας (ΑR) ή απομακρυσμένης βοήθειας
abattoir equipment manufacturers

Οι αξίες μας

Σημασία δεν έχει μόνο αυτό που δημιουργείς, αλλά και πώς το δημιουργείς. Έχοντας κατασκευάσει εκατοντάδες σφαγεία στην Ελλάδα, το Ισραήλ, την Ινδία, την Καμπότζη και σε όλο τον κόσμο, φροντίζουμε να σεβόμαστε τις ανάγκες των πελατών μας.

Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε σφαγεία που μπορούν να λάβουν πιστοποίηση Halal ή πιστοποίηση Kosher, διασφαλίζοντας ότι νοιαζόμαστε βαθιά για τους πελάτες μας και την επιτυχία τους. Ενώ το κάνουμε αυτό, παραμένουμε πιστοί στις βασικές μας αξίες:

Καινοτομία

Η καινοτομία είναι ενσωματωμένη στην εταιρική μας ταυτότητα – μας «αναγκάζει» να βρούμε νέες ιδέες για να μεταμορφώσουμε τη βιομηχανία κρέατος και να τη φέρουμε στη νέα εποχή.

Βιωσιμότητα

Στη ΧΑΤΖΗΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ επικεντρωνόμαστε σε σφαγεία νέας γενιάς με λιγότερα έως μηδενικά απόβλητα, χρησιμοποιώντας εξυπνότερες και πιο αποτελεσματικές τεχνολογίες για την επίτευξη κορυφαίων αποτελεσμάτων.

Ευημερία των Ζώων

Η καλή διαβίωση των ζώων είναι μια από τις σημαντικότερες αξίες μας. Σχεδιάζουμε, δημιουργούμε και ενεργούμε με σεβασμό, σύμφωνα με τα εκάστοτε πρότυπα στη χώρα που δραστηριοποιούμαστε.

Customer success

In respect of the above we care more than our customers for their success, we believe that optimizing our customer success we help

Σύνδεση της επιτυχίας των πελατών με το περιβάλλον

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι με την οικοδόμηση ενός βιώσιμου έργου πετυχαίνουμε δύο στόχους: βοηθάμε τους πελάτες μας να επιτύχουν ενώ εξοικονομούμε τους πολύτιμους πόρους της Γης.

Οι άνθρωποί μας

Όταν αναζητούμε την τελειότητα, σκεφτόμαστε τους ανθρώπους, τη συνεργασία και την ομαδική προσπάθεια.

Γι’ αυτό πιστεύουμε ότι κάθε ιδέα είναι σημαντική, κάθε ενέργεια μετράει, κάθε άτομο είναι ένας πολύτιμος πόρος στο δρόμο μας προς την επιτυχία.

Η ομάδα μας αποτελείται από άτομα υψηλής εκπαίδευσης και κατάρτισης που μοιράζονται το ίδιο όραμα: να προσφέρουν προϊόντα και διαδικασίες υψηλής τεχνολογίας και καινοτομίας στους πελάτες μας με σεβασμό στην καλή διαβίωση των ζώων.

Grigoris Hatziioakimidis

Grigoris Hatziioakimidis

President & Manager Director
Konstantinos Tsichlakidis

Konstantinos Tsichlakidis

General Manager
Nikos Kastrinidis

Nikos Kastrinidis

Production Manager
Dimitra Hatziioakimidis

Dimitra Hatziioakimidis

Mechanical Engineer –Technical Manager
Makrina Hatziioakimidis

Makrina Hatziioakimidis

Sales Manager
Athanasia Hatziioakimidis

Athanasia Hatziioakimidis

Account Manager

Πιστοποιήσεις

Η ποιότητα των προϊόντων, οι διαδικασίες που ακολουθούμε και η εξυπηρέτηση των πελατών μας είναι κορυφαία προτεραιότητα για την εταιρία μας. Για τον έλεγχο και τη διαχείριση της συνολικής ποιότητας των προϊόντων και των υπηρεσιών μας, η εταιρεία μας ακολουθεί, σέβεται και συμμορφώνεται με τα πιο σημαντικά πιστοποιητικά παγκοσμίως όπως ISO, CE και άλλα.

CE Certified

All the produced machines by HATZIIOAKIMIDIS SA are according to European Union standards and are CE Certified.

FAO Certified

The quality of HATZIIOAKIMIDIS SA is certified and accepted by Food and Agriculture Organization of United Nations.

ISO 9001:2008

HATZIIOAKIMIDIS SA is certified and by ISO 9001:2008.
slaughterhouse construction by Hatziioakimidis

Επικοινωνήστε

Η ομάδα εξειδικευμένων μηχανικών μας είναι διαθέσιμη 24/7 και έτοιμη να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση ή να επιλύσει οποιοδήποτε πρόβλημα. Με τη δια βίου εξυπηρέτηση και υποστήριξη, είμαστε πάντα μακριά από ένα τηλεφώνημα ή ένα μήνυμα.
Go To Top