Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Η ΧΑΤΖΗΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ είναι μια κορυφαία Ελληνική εταιρεία, η οποία ηγείται στην παροχή καινοτόμων λύσεων για σφαγεία και μονάδες επεξεργασίας κρέατος. Εξειδικεύεται στην μελέτη και κατασκευή σφαγειοτεχνικού εξοπλισμού, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις σε πελάτες του κλάδου των σφαγείων και της βιομηχανίας μεταποίησης τροφίμων.

Η ιστορία της εταιρείας ΧΑΤΖΗΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗ ξεκινά πίσω, από το 1983, όταν ο Γρηγόρης Χατζηιωακειμίδης ξεκίνησε να παράγει πρωτοποριακά μηχανήματα και τεχνογνωσία, πάντα με σεβασμό στην ευζωία των ζώων.

Το όραμα και το πάθος του κυρίου Χατζηιωακειμίδη συνεχίζουν να οδηγούν την εταιρεία μέχρι και σήμερα, καθιστώντας την μία από τις κορυφαίες εταιρείες κατασκευής σφαγείων τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, συμπεριλαμβανομένης της Ευρώπης, της Ασίας και της Αφρικής.

Το 2012, τα ηνία της οικογενειακής επιχείρησης ανέλαβε η 2η γενιά, θέτοντας ως στόχο την αναβάθμιση του σχεδιασμού και της κατασκευής σφαγείων σε νέα τεχνολογικά επίπεδα. Για την υλοποίηση αυτού του φιλόδοξου στόχου, αξιοποιήθηκε τόσο η τεχνολογία αιχμής της εποχής, όσο και η πολύτιμη εμπειρία όλων αυτων των χρόνων.

Σήμερα, οι βασικές μας αξίες περιλαμβάνουν την καινοτομία, τη βιωσιμότητα, τη μείωση των αποβλήτων και την αυξημένη απόδοση, ενώ παράλληλα διατηρούμε τον οικογενειακό μας χαρακτήρα, δημιουργώντας ισχυρούς δεσμούς με τους πελάτες μας σε κάθε έργο.

Στη ΧΑΤΖΗΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ, ειδικευόμαστε στο σχεδιασμό και την κατασκευή υψηλής απόδοσης σφαγείων για βοοειδή, χοιρινά και αιγοπρόβατα. Με τη χρήση σύγχρονων τεχνολογιών, προσφέρουμε εξειδικευμένες λύσεις, συμπεριλαμβανομένων των προτύπων Halal και Kosher, προκειμένου να διασφαλίσουμε την υψηλή ποιότητα του τελικού προϊόντος, πάντα προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις των πελατών και την ευημερία των ζώων.

slaughterhouse construction company Hatziioakimidis headquarters

Τοποθεσία και εγκαταστάσεις

Η εταιρεία μας βρίσκεται στην Ελλάδα – μια στρατηγική τοποθεσία που συνδέει την Ασία, την Αφρική και την Ευρώπη – καλύπτοντας μια συνολική έκταση 6,000 τετραγωνικών μέτρων.

Ο χώρος παραγωγής μας είναι εξοπλισμένος με μηχανήματα κορυφαίας τεχνολογίας και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό που ειδικεύεται στον εξοπλισμό σφαγείων αιγοπροβάτων, βοοειδών και χοίρων.

Στο εργοστάσιό μας, αναλαμβάνουμε κάθε πτυχή της κατασκευής ενός σφαγείου, από τον σχεδιασμό και τον προγραμματισμό έως την κατασκευή, την εγκατάσταση και τη λειτουργία του. Τηρούμε αυστηρό έλεγχο ποιότητας καθ’ όλη τη διαδικασία.

Τόσο τα Διοικητικά Γραφεία όσο και η Μονάδα Παραγωγής συστεγάζονται στον ίδιο χώρο, κάτι το οποίο καθιστά τις εγκαταστάσεις μας ιδανικές για επισκέψεις.

Είμαστε διαθέσιμοι για συναντήσεις διά ζώσης, προκειμένου να συζητήσουμε το έργο σας λεπτομερώς και να σας δείξουμε την παραγωγική διαδικασία ενός έργου κατά τον σχεδιασμό και την παραγωγή του. 

Τι μας φέρνει στην κορυφή

Η βαθιά γνώση της βιομηχανίας κρέατος και η απόλυτη προσήλωσή μας στην αρτιότητα, αποτελούν το κίνητρο πίσω από κάθε έργο που αναλαμβάνουμε. Ως πρωτοπόροι κατασκευαστές εξοπλισμού σφαγείων, κατέχουμε την τεχνογνωσία και την εμπειρία που απαιτούνται για να μεταμορφώσουμε κάθε έργο σε «Success Story», προσφέροντας:

  • Εκτεταμένες γνώσεις όχι μόνο στην ποιότητα των κατασκευών, αλλά και στην ποιότητα των προϊόντων κρέατος.
  • Βαθιά κατανόηση των αναγκών της βιομηχανίας των σφαγείων και της επεξεργασίας κρέατος, κάτι το οποίο μας επιτρέπει να σχεδιάζουμε καινοτόμα μηχανήματα σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών μας.
  • Μελέτες περίπτωσης για κάθε πελάτη, προκειμένου να σχεδιάσουμε και να αναπτύξουμε ένα έργο σύμφωνα με τις ατομικές του προτιμήσεις.
  • Ένα αφοσιωμένο τμήμα Ε&Α που επικεντρώνεται στην ανάπτυξη νέων, αποδοτικών μεθόδων επεξεργασίας κρέατος.
  • Άμεση και γρήγορη τεχνική υποστήριξη, τόσο στον χώρο σας όσο και εξ αποστάσεως, χρησιμοποιώντας τεχνολογίες όπως η επαυξημένη πραγματικότητα (AR) ή λογισμικό απομακρυσμένης υποστήριξης.
abattoir equipment manufacturers

Οι αξίες μας

Σημασία δεν έχει μόνο αυτό που δημιουργείς, αλλά και πώς το δημιουργείς. Έχοντας κατασκευάσει εκατοντάδες σφαγεία στην Ελλάδα, το Ισραήλ, την Ινδία, την Καμπότζη και σε όλο τον κόσμο, φροντίζουμε να σεβόμαστε τις ανάγκες των πελατών μας.

Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε σφαγεία που μπορούν να λάβουν πιστοποίηση Halal ή πιστοποίηση Kosher, διασφαλίζοντας ότι νοιαζόμαστε βαθιά για τους πελάτες μας και την επιτυχία τους. Ενώ το κάνουμε αυτό, παραμένουμε πιστοί στις βασικές μας αξίες:

Καινοτομία

Η καινοτομία αποτελεί ουσιώδη στοιχείο της εταιρικής μας φιλοσοφίας, καθώς μας ωθεί να αναζητούμε διαρκώς νέες ιδέες για τη μεταμόρφωση της βιομηχανίας κρέατος και την προσαρμογή της στη νέα εποχή.

Βιωσιμότητα

Στην εταιρεία ΧΑΤΖΗΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ εστιάζουμε στη δημιουργία σφαγείων νέας γενιάς που ελαχιστοποιούν ή ακόμα και εξαλείφουν τα απόβλητα, χρησιμοποιώντας πιο έξυπνες και αποδοτικές τεχνολογίες για να επιτύχουμε αριστουργηματικά αποτελέσματα.

Ευημερία των Ζώων

Η ευημερία των ζώων αποτελεί μία από τις βασικές αξίες μας. Σχεδιάζουμε, δραστηριοποιούμαστε και λειτουργούμε με σεβασμό προς τα ζώα, τηρώντας τα πρότυπα και τη νομοθεσία σε κάθε χώρα όπου δραστηριοποιούμαστε.

Σύνδεση της επιτυχίας των πελατών με το περιβάλλον

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι με την ανάπτυξη βιώσιμων έργων επιτυγχάνουμε δύο στόχους: Βοηθούμε τους πελάτες μας να επιτύχουν ενώ παράλληλα προστατεύουμε τους πολύτιμους πόρους της Γης.

Οι άνθρωποί μας

Κατά την αναζήτηση της τελειότητας, επικεντρωνόμαστε στους ανθρώπους, τη συνεργασία και την ομαδική προσπάθεια.

Για αυτόν τον λόγο, πιστεύουμε ότι κάθε ιδέα είναι σημαντική, κάθε ενέργεια μετράει, και κάθε άτομο αποτελεί έναν πολύτιμο πόρο στον δρόμο μας προς την επιτυχία.

Η ομάδα μας αποτελείται από εξαιρετικά εκπαιδευμένα και έμπειρα άτομα που συμμερίζονται το ίδιο όραμα: να προσφέρουν πρωτοποριακά και καινοτόμα προϊόντα και διαδικασίες στους πελάτες μας, προσέχοντας πάντα την επιτυχία κάθε έργου.

Grigoris Hatziioakimidis

Grigoris Hatziioakimidis

President & Manager Director
Nikos Kastrinidis

Nikos Kastrinidis

Production Manager
Dimitra Hatziioakimidis

Dimitra Hatziioakimidis

Mechanical Engineer –Technical Manager
Makrina Hatziioakimidis

Makrina Hatziioakimidis

Sales Manager
Athanasia Hatziioakimidis

Athanasia Hatziioakimidis

Account Manager

Πιστοποιήσεις

Στην ΧΑΤΖΗΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ, η ποιότητα των προϊόντων, οι διαδικασίες που ακολουθούμε και η εξυπηρέτηση των πελατών αποτελούν κορυφαία προτεραιότητά μας. Για τον έλεγχο και τη διαχείριση της συνολικής ποιότητας των προϊόντων και των υπηρεσιών μας, η εταιρεία μας ακολουθεί, σέβεται και συμμορφώνεται με τα πιο σημαντικά πιστοποιητικά παγκοσμίως όπως ISO, CE και άλλα.

CE Certified

Όλα τα μηχανήματα που παράγονται από την εταιρεία ΧΑΤΖΗΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ συμμορφώνονται με τα πρότυπα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και φέρουν την πιστοποίηση CE.

FAO Certified

Η ΧΑΤΖΗΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ, ως ένδειξη δέσμευσής της για την ποιότητα, πληροί τα υψηλότερα πρότυπα σε όλους τους τομείς των λειτουργιών της, κάτι που έχει αναγνωριστεί και από την FAO (Food and Agriculture Organization).

ISO 9001:2008

Η ΧΑΤΖΗΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001:2015.
slaughterhouse construction by Hatziioakimidis

Επικοινωνήστε

Η ομάδα εξειδικευμένων μηχανικών μας είναι διαθέσιμη 24/7 και έτοιμη να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση ή να επιλύσει οποιοδήποτε πρόβλημα. Με τη δια βίου εξυπηρέτηση και υποστήριξη, είμαστε πάντα μακριά από ένα τηλεφώνημα ή ένα μήνυμα.
Go To Top