Αναισθητοποίηση Αιγοπροβάτων

Αναισθητοποίηση Αιγοπροβάτων

Αναισθητοποίηση Αιγοπροβάτων

Η διαδικασία αναισθητοποίησης των προβάτων μπορεί να φαίνεται εύκολη, αλλά δεν είναι πάντα – μερικές φορές είναι τόσο περίπλοκη που επιφέρει λάθος αποτελέσματα, δαπανηρές διαδικασίες και χαμηλής ποιότητας κρέας.

Η Χατζηιωακειμίδης προσφέρει πολλαπλές επιλογές όσον αφορά τον εξοπλισμό αναισθητοποίησης αιγοπροβάτων, κατασκευασμένες κατά παραγγελία και ιδανικές για κάθε απαίτηση, ακολουθώντας πάντα τα πρότυπα ασφάλειας και καλής διαβίωσης των ζώων.

Κατασκευάζουμε εξελιγμένα συστήματα για την ακινητοποίηση των προβάτων στον χώρο αναισθητοποίησης, με διάφορες επιλογές λειτουργίας, όπως χειροκίνητη, ημιαυτόματη και πλήρως αυτόματη.

Παρέχουμε επίσης συστήματα όπως Halal και Kosher που συμμορφώνονται πλήρως με τους θρησκευτικούς κανόνες.

Στις πλήρως αυτόματες εκδόσεις μας, το μηχάνημα παγιδεύει το ζώο προκαλώντας όσο το δυνατόν λιγότερο άγχος – οι αυτοματοποιημένες κινήσεις του μηχανήματος που παράγουν μηδενικό θόρυβο και η έλλειψη οπτικής επαφής οδηγούν σε ομαλό χειρισμό και ζώα χωρίς άγχος.

Τα μηχανήματα αναισθητοποίησης αιγοπροβάτων προσφέρουν standard προγράμματα καθώς και παραμέτρους που μπορούν να προσαρμοστούν στις εκάστοτε απαιτήσεις, γεγονός πολύ σημαντικό για την επίτευξη ενός εξαιρετικού τελικού αποτελέσματος.

Go To Top