Εξοπλισμός Σφαγείων Χοίρου

Η Χατζηιωακειμίδης προσφέρει γραμμές σφαγής χοίρων και εξοπλισμό σφαγείων χοίρων με την υψηλότερη προστιθέμενη αξία στο τελικό προϊόν, βελτιώνοντας την ποιότητά του.

Η εμπειρία και η τεχνολογία αιχμής που διαθέτουμε μας βοηθά να αναπτύσσουμε πρακτικούς και αποτελεσματικούς τρόπους χειρισμού της σφαγής χοίρων τόσο στην πρωτογενή όσο και στη δευτερογενή επεξεργασία, παρέχοντας την καλύτερη ποιότητα κρέατος – ανεξάρτητα από την δυναμικότητα του σφαγείου σας, το τελικό προϊόν θα είναι πάντα τέλειο.

Από τη στιγμή που παραλαμβάνονται τα ζώα, τα συστήματά μας διασφαλίζουν πλήρη ιχνηλασιμότητα και παρακολούθηση κατά τη διάρκεια της διαδικασίας: όλα τα στάδια ελέγχονται προσεκτικά μέσω ενός συστήματος που βασίζεται σε δεδομένα συνδεδεμένο με τον εξοπλισμό αναισθητοποίησης χοίρων, τον εξοπλισμό εκδοράς χοίρων, τον εξοπλισμό αφαίρεσης οστών κ.λπ., επιτρέποντας να επιβλέπετε την καλή διαβίωση των ζώων και την αποτελεσματικότητα του συστήματος.

Η ποιότητα του εξοπλισμού και του σχεδιασμού μας εξασφαλίζει βέλτιστο χρόνο λειτουργίας, ιδανική απόδοση και ελάχιστο χρόνο και κόστος συντήρησης που ανταποκρίνεται στην παραγωγή σας.

Τώρα, η κατάλληλη μηχανή σφαγής χοίρων λειτουργεί προς όφελός σας.

Η βαθιά γνώση μας στη σφαγή χοίρων μας βοηθά να σχεδιάσουμε αποτελεσματικές γραμμές που εξαλείφουν το ανθρώπινο λάθος χρησιμοποιώντας λογισμικό, αυτοματισμό και προσωπικό με άψογα αποτελέσματα.

Επενδύστε σε βιώσιμες γραμμές σφαγής χοίρων που σέβονται τόσο τον πλανήτη όσο και τα ζώα, είτε χειρίζεστε 50 είτε 500 χοίρους την ώρα.

Εμπιστευθείτε την τεχνογνωσία Χατζηιωακειμίδης στον εξοπλισμό σφαγείων βοοειδών ή τον εξοπλισμό σφαγείων αιγοπροβάτων για όλες τις ανάγκες σας.

ΠερισσότεραΚλείσιμο

Η βασική επεξεργασία είναι η πιο σημαντική διαδικασία στη γραμμή σφαγής χοίρων. Τα σχέδιά μας διασφαλίζουν ότι όλα τα μέρη της διαδικασίας παρακολουθούνται προσεκτικά και διεξοδικά για την εξάλειψη τυχόν ανθρώπινου λάθους. Το εξελιγμένο σύστημα ελέγχου σφαγής μαζί με την εμπειρία μας δημιουργούν έναν ασυναγώνιστο συνδυασμό για μια ασφαλή, υγιεινή και αποτελεσματική πρωτογενή επεξεργασία.

Με το ολοκληρωμένο λογισμικό και το σύστημα αυτοματισμού που διαθέτουμε, οι δευτερεύουσες γραμμές επεξεργασίας βελτιστοποιούνται για να επιτύχουν μέγιστη απόδοση, έχοντας στη διάθεσή τους τόσο το εργατικό δυναμικό όσο και πρώτες ύλες. Η αύξηση της ασφάλειας των τροφίμων και της ποιότητας του χοιρινού κρέατος αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα στη δευτερογενή επεξεργασία και τα προηγμένα προϊόντα μας έχουν σχεδιαστεί για να μεγιστοποιούν την κερδοφορία και να προσφέρουν το καλύτερο δυνατό τελικό προϊόν.

Go To Top