Εκδορά Βοοειδών

Εκδορά Βοοειδών

Εκδορά Βοοειδών

Ανάλογα με τις ανάγκες κάθε πελάτη, προσφέρουμε σταθερές ή ρυθμιζόμενες πλατφόρμες για την εκδορά των βοοειδών, ενώ παράλληλα χρησιμοποιούμε εργονομικές πλατφόρμες εργασίας με υλικά υψηλής ποιότητας για ένα απόλυτα υγιεινό αποτέλεσμα.

Ο εξοπλισμός και τα συστήματα αφαίρεσης του δέρματος των βοοειδών που προσφέρουμε είναι κατασκευασμένα για αποτελεσματικότητα, ποιότητα και υγιεινή. Όλες οι μηχανές εκδοράς είναι κατασκευασμένες για κάθετη προς τα κάτω κίνηση για να ελαχιστοποιήσουν και να εξαλείψουν κάθε μόλυνση που μπορεί να προκληθεί από το δέρμα.

Είναι επίσης δυνατή η εγκατάσταση επιπλέον εξοπλισμού για την υποστήριξη της διαδικασίας αφαίρεσης δέρματος και την εξάλειψη τυχόν ζημιάς στο κρέας.

Κάθε έκδοση των μηχανημάτων εκδοράς προσφέρει δύο ξεχωριστές πλατφόρμες που κινούνται μαζί με τον εργάτη και λειτουργούν «χωρίς χέρια», προκειμένου να διευκολύνουν τη διαδικασία και να βοηθηθούν το προσωπικό να επιτύχει εξαιρετικά αποτελέσματα.

Η ιχνηλασιμότητα είναι επίσης σημαντικό μέρος της διαδικασίας. Η εταιρεία μας προσφέρει διαφορετικά συστήματα και παραλλαγές για τη διατήρηση της ιχνηλασιμότητας ακόμη και μετά την αφαίρεση του κεφαλιού του ζώου.

Go To Top