Κτηνιατρικός Έλεγχος Αιγοπροβάτων

Κτηνιατρικός Έλεγχος Αιγοπροβάτων

κτηνιατρικός έλεγχος αιγοπροβάτων σε σφαγεία

Κτηνιατρικός Έλεγχος Αιγοπροβάτων

Η κτηνιατρική επιθεώρηση αιγοπροβάτων αποτελεί μία ακόμη προτεραιότητά μας και λαμβάνεται υπόψη σε όλα τα συστήματα που παράγουμε.

Με τα έξυπνα πακέτα αυτοματισμού και λογισμικού που διαθέτουμε, κάνουμε τη διαδικασία του κτηνιατρικού ελέγχου εύκολη και αποτελεσματική.

Η δουλειά του κτηνιάτρου είναι δύσκολη και ασταμάτητη: από τη στιγμή που παραλαμβάνεται το ζώο μέχρι να παραχθεί το κρέας, η ποιότητα πρέπει να είναι εγγυημένη.

Το προηγμένο σύστημα barcoding και το έξυπνο λογισμικό της Χατζηιωακειμίδης βοηθούν τους κτηνιάτρους να λαμβάνουν ζωτικά δεδομένα από όλα τα σημεία λήψης. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας σφαγής, η απόκτηση δεδομένων γίνεται ευκολότερη, ταχύτερη, αποτελεσματικότερη και πιο ασφαλής.

Τα δεδομένα που καταγράφονται μπορούν να αναλυθούν σε προσαρμοσμένους πίνακες, διαθέσιμους τόσο στους κτηνιάτρους όσο και στους υπεύθυνους. Σε κάθε κτηνιατρικό σταθμό υπάρχει μια οθόνη τερματικού που χρησιμοποιείται για την καταγραφή οποιουδήποτε ύποπτου ζώου, χωρίς να χάνεται χρόνος. Με το πάτημα ενός κουμπιού, το κουφάρι του ύποπτου ζώου μπορεί να μεταφερθεί στον καθορισμένο χώρο για περαιτέρω έρευνα, εύκολα και αυτόματα.

Go To Top