Τεμαχισμός - Ξεκοκάλισμα Χοίρων

Τεμαχισμός - Ξεκοκάλισμα Χοίρων

τεμαχισμός και ξεκοκάλισμα χοίρων σε σφαγεία

Τεμαχισμός - Ξεκοκάλισμα Χοίρων

Μετά τη διαδικασία σφαγής, ακολουθεί ο τεμαχισμός και το ξεκοκάλισμα των χοίρων.

Συνήθως, τα σφάγια μεταφέρονται στους θαλάμους πρόψυξης ή ψύξης, ακριβώς πριν συσκευαστεί το κρέας ή μεταφερθεί στη γραμμή αφαίρεσης οστών για περαιτέρω επεξεργασία.

Η Χατζηιωακειμίδης προσφέρει διαφορετικές επιλογές επεξεργασίας που μεγιστοποιούν την απόδοση και αυξάνουν την ποιότητα του κρέατος ανεξάρτητα από το μέγεθος του σφαγείου σας.

Το σύστημα ιχνηλασιμότητας μαζί με τον αυτοματισμό προηγμένης τεχνολογίας καθιστούν τη διαδικασία αφαίρεσης οστών εύκολη, αποτελεσματική και αρκετά γρήγορη ώστε να προσφέρει μέγιστη κερδοφορία: κάθε κοπή αποκτά το δικό της barcode το οποίο συνδέεται με το barcode του αρχικού ζώου.

Προσφέρουμε γραμμές αφαίρεσης οστών μικρής χωρητικότητας (2 επιπέδων) που εξυπηρετούν τους εργαζόμενους με μερίδες κρέατος, πλήρως προσαρμόσιμες και διαθέσιμες για κάθε στόχο του έργου.

Επιπλέον, σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε εξελιγμένο και αυτοματοποιημένο εξοπλισμό αφαίρεσης οστών χοίρων και εξοπλισμό κοπής χοίρων που βελτιστοποιεί τις λειτουργίες ενημερώνοντας τους εργαζομένους για τις σωστές μερίδες κρέατος την κατάλληλη στιγμή και καθοδηγώντας τους βήμα-βήμα – όλα μέσα από μια οθόνη LCD.

Οι υπεύθυνοι λαμβάνουν καθημερινά reports για όλα τα KPIs που είναι διαθέσιμα στη γραμμή αφαίρεσης οστών για τη μέτρηση της απόδοσης και της ποιότητας.

Go To Top