Εξοπλισμός Σφαγείων Βοοειδών

Για υπερσύγχρονο εξοπλισμό σφαγείων βοοειδών και αποτελεσματικές γραμμές σφαγής βοοειδών, από τον σωστό χειρισμό των ζώων έως τη συσκευασία και την αποστολή του τελικού προϊόντος, η Χατζηιωακειμίδης αποτελεί εγγύηση.

Οι άρτια εκπαιδευμένοι σφαγείς, τα σύγχρονα μηχανήματα και οι αποτελεσματικές διαδικασίες είναι βασικοί παράγοντες για την επιτυχημένη παραγωγή κρέατος. Χρειάζεστε έναν ειδικό συνεργάτη που μπορεί να σας βοηθήσει και με τα 3.

Εμπιστευτείτε την εταιρείας μας για εξοπλισμό σφαγής βοοειδών που θα κάνει τη διαφορά.

Άριστα καταρτισμένοι μηχανικοί, τεχνικοί, ηλεκτρολόγοι και έμπειροι σφαγείς ενώνονται για να δημιουργήσουν σύγχρονο και έξυπνο εξοπλισμό σφαγής βοοειδών για κάθε απαίτηση. Η τεχνογνωσία και η τεράστια εμπειρία μας στις διαδικασίες σφαγείων βοοειδών, καθιστούν τα προϊόντα μας ιδανική λύση.

Η ομάδα μας θα σχεδιάσει μια αποτελεσματική γραμμή σφαγής πρωτογενούς επεξεργασίας έχοντας κατά νου βασικούς παράγοντες όπως:

  • Άριστη μεταχείριση των ζώων
  • Μείωση κόστους
  • Ιχνηλασιμότητα
  • Ποιότητα κρέατος
  • Απόδοση

Ελαχιστοποιήστε το κόστος παραγωγής χωρίς να μειώσετε την ποιότητα.

Η Χατζηιωακειμίδης θα παραδώσει ένα καινοτόμο μηχάνημα σφαγής και μια βιώσιμη γραμμή σφαγής βοοειδών που θα μεταμορφώσει τον τρόπο που διαχειρίζεστε τις πρώτες ύλες και την ενεργειακή απόδοση.

Η δυναμικότητα της γραμμής σφαγής βοοειδών κυμαίνεται από 15 έως 120 βοοειδή την ώρα και είναι σχεδιασμένη με τέτοιο τρόπο που εξαλείφει το ανθρώπινο λάθος.

Χρειάζεστε μηχανήματα και προσωπικό που λειτουργούν αρμονικά; Ενημερωθείτε σχετικά με τον εξοπλισμό μας για σφαγεία χοίρων και σφαγεία αιγοπροβάτων.

ΠερισσότεραΚλείσιμο

Η βασική επεξεργασία των βοοειδών είναι το πιο σημαντικό βήμα. Ο σωστός χειρισμός των ζώων, οι καλά εκπαιδευμένοι σφαγείς και τα σύγχρονα μηχανήματα παίζουν βασικό ρόλο σε αυτό το στάδιο παραγωγής που περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, την αναισθητοποίηση και τη διχοτόμηση. Για να πετύχετε τα βέλτιστα αποτελέσματα, χρειάζεστε τους κατάλληλους συνεργάτες δίπλα σας.

Η δευτερεύουσα επεξεργασία των βοοειδών είναι θέμα ποιότητας του τελικού προϊόντος και υψηλών αποδόσεων.

Στόχος είναι η αύξηση της κερδοφορίας μέσα από τη χρήση πόρων και προϊόντων με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η ιχνηλασιμότητα είναι επίσης ένα σημαντικό μέρος της διαδικασίας, ζωτικής σημασίας για την ασφάλεια των τροφίμων και τα πρότυπα ποιότητας.

Όσον αφορά τη δευτερεύουσα επεξεργασία των βοοειδών, χρειάζεστε έναν συνεργάτη που κυνηγά τις υψηλές αποδόσεις, τη μέγιστη δυνατή χρήση των προϊόντων, την ιχνηλασιμότητα και την ασφάλεια των τροφίμων.

Go To Top