Κατηγορίες υποδομών

Εξοπλισμός σφαγείων

kosher certification for abattoirs halal certification of abattoirs
Hatziioakimidis Hatziioakimidis

Πρότυπα Επεξεργασίας Κρέατος

Kosher

Όπου κι αν βρίσκεστε στον κόσμο, φροντίζουμε να σεβόμαστε τις εθνικές απαιτήσεις και νόμους σχετικά με την καλή διαβίωση των ζώων. Ακολουθούμε τοπικά πρότυπα και προσφέρουμε λύσεις με πιστοποίηση Kosher.

Πρότυπα Επεξεργασίας Κρέατος

Halal

Όπου κι αν βρίσκεστε στον κόσμο, φροντίζουμε να σεβόμαστε τις εθνικές απαιτήσεις και νόμους σχετικά με την καλή διαβίωση των ζώων. Ακολουθούμε τοπικά πρότυπα και προσφέρουμε λύσεις πιστοποιημένες με Halal.

Floating Image
Ηγέτης του κλάδου από το 1983

Ηγέτες στην κατασκευή σφαγείων

Η ΧΑΤΖΗΙΟΑΚΙΜΙΔΗΣ Α.Ε. είναι μια ευρωπαϊκή εταιρεία που σχεδιάζει και κατασκευάζει σφαγεία σε όλο τον κόσμο. Από το 1983, παρέχουμε εξατομικευμένες λύσεις και αυτοματισμούς για κάθε ανάγκη επεξεργασίας τροφίμων: προσφέρουμε σφαγεία υψηλής χωρητικότητας και απόδοσης, προηγμένα συστήματα παρακολούθησης και εργονομικούς σταθμούς εργασίας για μια απρόσκοπτη γραμμή παραγωγής με σεβασμό στη βιωσιμότητα και την ευημερία των ζώων.

modern abattoir design and construction
slaughterhouse construction by Hatziioakimidis

Επικοινωνήστε

Η ομάδα εξειδικευμένων μηχανικών μας είναι διαθέσιμη 24/7 και έτοιμη να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση ή να επιλύσει οποιοδήποτε πρόβλημα. Με τη δια βίου εξυπηρέτηση και υποστήριξη, είμαστε πάντα μακριά από ένα τηλεφώνημα ή ένα μήνυμα.
Go To Top