Πιστοποίηση Halal

Halal - Certified Slaughterhouse

halal certification

Halal - Certified Slaughterhouse

Ο σεβασμός στην καλή διαβίωση των ζώων και τις θρησκευτικές πεποιθήσεις των πελατών μας είναι το θεμέλιο πάνω στο οποίο έχει χτιστεί η εταιρεία μας, ώστε να μπορούμε να δώσουμε λύσεις που ανταποκρίνονται σε κάθε απαίτηση.

Έχοντας αυτό κατά νου, η καινοτομία μας οδηγεί να αναπτύξουμε προηγμένες ιδέες που διασφαλίζουν ότι το σφαγείο σας θα λάβει άμεσα έγκριση (Halal-certified).

Μέχρι στιγμής, έχουμε κατασκευάσει πολλά σφαγεία με πιστοποίηση Χαλάλ (Halal) που σέβονται την καλή διαβίωση των ζώων και τους θρησκευτικούς νόμους, ακολουθώντας αυστηρά τους αντίστοιχους Χαλάλ.

Η ομάδα μας αναπτύσσει συνεχώς νέες λύσεις για να συνδυάσει τον τρόπο σφαγής Χαλάλ με την αποτελεσματικότητα, προκειμένου να προσφέρει απαράμιλλη ποιότητα και να εγγυηθεί ότι το έργο θα παραμείνει βιώσιμο και μακροπρόθεσμα επιτυχές.

Με την ολοκλήρωσή τους, όλα τα έργα Χαλάλ είναι έτοιμα για άμεση πιστοποίηση, πράγμα που σημαίνει ότι το σφαγείο θα εγκριθεί αμέσως από την αρμόδια επιτροπή.

Πιο συγκεκριμένα, η Χατζηιωακειμίδης δημιούργησε το πρώτο πλήρως αυτοματοποιημένο σφαγείο Χαλάλ στον κόσμο.

Το συγκεκριμένο σφαγείο προσφέρει ήρεμο χειρισμό των ζώων μέσω ομαλής κίνησης με μηδενική ανθρώπινη οπτική επαφή. Το ζώο μπαίνει αυτόματα στη σωστή θέση και η πλήρης διαδικασία εκτελείται από το έξυπνο σύστημά μας.

Η μόνη επαφή με άνθρωπο θα είναι όταν ο εργάτης ξεκινήσει τη διαδικασία σφαγής, πάντα σύμφωνα με τα πρότυπα χαλάλ.

Το σφαγείο Halal με μηδενικά απόβλητα είναι ένα στοίχημα που έχουμε ήδη κερδίσει.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα; Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις επιλογές σας.

slaughterhouse construction by Hatziioakimidis

Επικοινωνήστε

Η ομάδα εξειδικευμένων μηχανικών μας είναι διαθέσιμη 24/7 και έτοιμη να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση ή να επιλύσει οποιοδήποτε πρόβλημα. Με τη δια βίου εξυπηρέτηση και υποστήριξη, είμαστε πάντα μακριά από ένα τηλεφώνημα ή ένα μήνυμα.
Go To Top