Πιστοποίηση Kosher

Kosher - Certified Slaughterhouse

Kosher - Certified Slaughterhouse

Θέλετε να χτίσετε ένα κοσέρ σφαγείο;

Η Χατζηιωακειμίδης είναι ο συνεργάτης που χρειάζεστε όχι μόνο για τη μακροπρόθεσμη επιτυχία σας αλλά και για την πιστοποίηση κοσέρ (Kosher).

Η εταιρεία μας βασίζεται στον σεβασμό των θρησκευτικών κανόνων και της ευημερίας των ζώων, ανεξάρτητα από το είδος της διαδικασίας σφαγής που θα ακολουθήσουμε.

Το πάθος μας μας οδηγεί να αναπτύξουμε υψηλής ποιότητας σφαγεία Kosher που εγγυόνται κοσέρ κρέας σε κάθε βήμα της διαδικασίας.

Έχουμε κατασκευάσει πλήθος σφαγείων με πιστοποίηση κοσέρ, σε συνεργασία τόσο με τους πελάτες μας όσο και με ειδικούς στο κοσέρ, σεβόμενοι την καλή διαβίωση των ζώων και ακολουθώντας αυστηρά τους κανόνες Kosher.

Η ομάδα μας δεν σταματά να αναπτύσσει νέες ιδέες όσον αφορά τη σφαγή κοσέρ: στοχεύουμε στη βέλτιστη απόδοση και ποιότητα σφαγής και στη διασφάλιση της μακροπρόθεσμης βιωσιμότητας.

Τα σφαγεία κοσέρ με μηδενικά απόβλητα είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Δημιουργούμε βιώσιμα έργα που σέβονται τον πλανήτη και προσφέρουν υψηλά περιθώρια κερδοφορίας στους ιδιοκτήτες.

Όλα τα σφαγεία που κατασκευάζουμε είναι έτοιμα προς πιστοποίηση κοσέρ αμέσως μετά την ολοκλήρωσή τους, πράγμα που σημαίνει ότι το έργο θα εγκριθεί άμεσα από την αρμόδια υπηρεσία και εσείς θα έχετε άμεση κερδοφορία.

Τέλος, οι γραμμές παραγωγής μας είναι βελτιστοποιημένες για επιθεωρήσεις κοσέρ χωρίς να απαιτείται διακοπή της διαδικασίας. Όταν συνδυάζονται όλα αυτά τα χαρακτηριστικά παρέχουν γρήγορα, ακριβή και βιώσιμα αποτελέσματα, ενώ προσφέρουν και εξαιρετική ποιότητα κρέατος

Θέλετε να μάθετε περισσότερα; Η ομάδα μας είναι πάντα στη διάθεσή σας για περαιτέρω πληροφορίες.

slaughterhouse construction by Hatziioakimidis

Επικοινωνήστε

Η ομάδα εξειδικευμένων μηχανικών μας είναι διαθέσιμη 24/7 και έτοιμη να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση ή να επιλύσει οποιοδήποτε πρόβλημα. Με τη δια βίου εξυπηρέτηση και υποστήριξη, είμαστε πάντα μακριά από ένα τηλεφώνημα ή ένα μήνυμα.
Go To Top